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Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  16/02/2018
Tipo de producción científica :  Capítulo en Libro Técnico-Científico
Autor :  BALMELLI, G.; RESQUÍN, F.; TRUJILLO, M.I.
Afiliación :  GUSTAVO DANIEL BALMELLI HERNANDEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOSE FERNANDO RESQUIN PEREZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARIA ISABEL TRUJILLO LEZAMA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Evaluación de fuentes de semilla de las principales especies de Eucalyptus
Complemento del título :  Capítulo 3: Mejoramiento genético de Eucalyptus Y Pinus
Fecha de publicación :  2001
Fuente / Imprenta :  In: BENNADJI, Z. (Ed.). SEMINARIO DE ACTUALIZACIÓN EN TECNOLOGÍAS FORESTALES PARA ARENISCAS DE TACUAREMBÓ Y RIVERA, 2001, TACUAREMBÓ, URUGUAY. Montevideo (Uruguay): INIA, 2001.
Páginas :  p. 67-87
Serie :  (INIA Serie Técnica ; 123)
ISBN :  9974-38-116-4
ISSN :  1688-9266
Idioma :  Español
Thesagro :  EUCALYPTUS; EUCALYPTUS GLOBULUS; EUCALYPTUS GRANDIS; EUCALYPTUS MAIDENII; SEMILLAS.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/8579/1/ST-123-Balmelli-p.67-87.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB12392 - 1INIPL - PPUY/INIA/ST/123st123

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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  10/09/2014
Actualizado :  27/04/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  MONTOSSI, F.; FONT I FURNOLS, M.M.; DEL CAMPO, M.; SAN JULIAN, R.; BRITO, G.; SAÑUDO, C.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCILE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; MARÍA FONT I FURNOLS, IRTA-Food Technology, Girona, Spain; MARCIA DEL CAMPO GIGENA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; C. SAÑUDO, Department of Animal Production and Food Science, University of Zaragoza, Zaragoza, Spain.
Título :  Sustainable sheep production and consumer preference trends: Compatibilities, contradictions, and unresolved dilemmas.
Fecha de publicación :  2013
Fuente / Imprenta :  Meat Science, 2013, v. 95, p. 772-789. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.04.048
DOI :  10.1016/j.meatsci.2013.04.048
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received 25 February 2013; Received in revised form 21 April 2013; Accepted 22 April 2013.
Contenido :  There are increasing concerns of society towards the consumption of animal products which have been produced and transformed ina sustainablemanner. This trendin fluencesconsumerpurchasing decision making,particularly in developed countries. On the other hand, in the next years, the pressure to increase the volume and ef ficiency of meat production will be much higher to cope with the expected unsatisfied demand. At least in part, current and future technologies could contribute to solve this challenge. However, the use of some of these innovations could have a negative effect on consumer preferences. There is no consensus in our society about this dilemma. The objective of this paper is to review the scientific evidence related to these topics and to analyze and discuss the effect of some of the extrinsic and intrinsic factors linked with the sheep industry which could affect the acceptability of lamb meat by consumers.
Palabras claves :  CONSUMER PERCEPTIONS; SHEEP MEAT; SUSTAINABILITY.
Thesagro :  CARNE; OVINOS.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100032 - 1PXIAP - PPPP/MEAT SCIENCE/201395
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